День захисту дітейНапевно всі добре знаємо та пам'ятаємо, що 1 червня — День захисту дітей. В цей день люди мають намір вразити свою любов не лише до рідних, близьких дітей, але й до тих, які потребують цієї довготерпеливої, милосердної, ніжної Любові.

 

Певну частинку такої любові виразила молодь УГКЦ з парафії апостола Андрія Первозванного (Одеса). Було проведено збір коштів на парафії, за допомогою них придбано для дітей солодощі, іграшки та засоби гігієни. Молодь із сестрами монашого згромадження «Воплоченого Слова» побували в трьох сиротинцях.  

 

Прибувши в будинок, відбулося знайомство з дітьми. Звичайно, є різні діти. Одні йшли на контакт швидше, інші з часом. Але в кінці кожна малеча хотіла бути в центрі уваги. Молодь з дітьми співала пісні, грала в різноманітні ігри, які легко можна вивчити, якщо не знайомий з ними. Після чудесного спілкування, малеча отримала солодкий пакуночок та іграшки.

 

Бачити щирі усмішки та оченята, які сяють любов'ю — це відчуття не можливо  передати словами. Кожна дитина неповторна, яка прагне любові і малеча готова її приймати та віддавати цю любов. Діти мов промінчики сонця, які освітлюють темряву в нашому житті. Напевно, що не знайшлося б такої людини на землі, яку б не зворушили побаченні оченята та радість цих діточок, які при прощанні намагалися як сильніше пригорнутися в обіймах та промовляли "приїжджайте до нас ще".

 

Цей день їм запам'ятається надовго, і вони з нетерпінням будуть чекати наступної зустрічі з тими, які подарують їм часточку любові. А може, в цей наступний раз з ними будете саме ви.

 

День захисту дітей

 

День захисту дітей

 

Сиротинець в Одесі

 

Діти сироти

 

Сестра-монахиня з дитиною

 

В сиротинці

 

Сестри монахині з дітьми

 

 

 

Гра з сиротами

 

Активісти УГКЦ Одеси