Перша сповідьУрочистим входом у храм із запаленими свічками та білими лілеями, які символізують чистоту душі, 27 травня у неділю розпочався день, який залишить у пам'яті та серцях сімох дітей найкращі спогади.

 

Літургія розпочалася об 11 годині за участю сестер монахинь Воплоченого Слова, які і готували дітей до цього дня, а також батьків та парафіян храму Святого апостола Андрія Первозванного. Служба Божа переливалася дитячими голосами, які прославляли Євхаристійного Ісуса.

 

Від сьогодні, як сказав о. Ігор Тарас, вони будуть приймати Христа у своє серце по-дорослому, з цим усвідомленням, що Бог у особливий спосіб стає присутнім у їхньому житті.

 

Після Святої Літургії настоятель храму о. Руслан Остафій та о. Ігор Тарас привітали кожного зокрема вручивши пам'ятки Першої Сповіді та урочистого Святого Причастя та невеличкі подаруночки.

 

В свою чергу діти, ділячись своєю радістю, привітали усіх присутніх у храмі піснями та віршиками які спеціально приготували до цього особливого дня, а у кінці подарували свої квіти Пресвятій Богородиці. Свято продовжилось солодким столом.

 

Нехай буде прославлений Господь у Пресвятій Євхаристії!

 

Свято урочистої Євхаристії

 

Урочисте Святе Причастя

 

Урочисте Святе Причастя після першої сповіді

 

Перша сповідь